INTRO

Är du trött på att du aldrig kommer igång med träningen? Du kanske känner att du är så otränad att du inte vet var du ska börja?

Nu kommer din hjälp. Vi på Fun Life lanserar en perfekt gruppträning som heter: INTRO.

Ett pass till dig som vill komma igång med träningen. Du tränar i en mindre grupp där du kommer känna dig trygg och säker. Passet är ledarlett av en utbildad personlig tränare som coachar dig genom alla övningar.

Vi kommer 2 gånger varje vecka gå igenom kroppens 7 grundrörelser, du kommer få med dig uppgifter att göra hemma mellan passen och efter cirka 7 veckor kommer du ha vant kroppen med belastning och kommit igång ordentligt med träningen.

INTRO passar dig som inte tränat på länge eller kanske aldrig tränat tidigare. För dig som är otränad, vill komma igång på ett tryggt och säkert sätt.

INTRO går att boka från och med vecka 45 i Salem på Söderby gårds väg 73:
Måndagar 17.15-17.45
Fredagar 17.30-18.00

Vem är då jag som ska leda INTRO?

Magdalena heter jag, 34 år och jag har själv varit helt otränad, omotiverad och orkeslös. Jag kom igång genom att ha en plan. En plan är en av de största framgångsfaktorerna för att lyckas. Jag kommer ge dig en plan och stötta dig genom hela processen, jag vill lära ut att träning är inte ett måste, det är en livsstil och att träna kommer göra att du mår så mycket bättre, blir starkare, piggare, friskare och lättare.

Så nu kör vi tycker jag, nu kommer du igång med träningen en gång för alla.

PS. kom igång med träningen på bästa sätt utan att behöva ha ihjäl dig själv, råna plånboken och spara tid för det tar bara 30 minuter. Redo att sätta igång och säkra din plats?

Hör av dig till oss så fixar vi det. ❤️

Skrivet 2022-10-24

Magdalena Dolk

Coach / Ägare

076 3071 809
Gå tillbaka