Om Fun Life

Vad är Fun Life?

Fun Life står för funktionellt och roligt liv. Vårt mål är att få fler att röra på sig och tycka träning är roligt. Hos oss hoppas vi att du kommer hitta glädjen till träningen genom vår variation av träningsupplägg, gruppdynamik och familjekänsla!

Vi erbjuder gym, personlig gruppträning och kostrådgivning där variationen av pass, träningsupplägg, gruppdynamik och familjekänsla tar din träning till nästa nivå!

Vad ingår i medlemskapet?

Hos oss på Fun Life får du lite mer av allt. Du får över 30 pass att välja på. Du får kontinuitet, variation och ett en gruppsammanhållning tillsammans med våra medlemmar. Fester, happenings, föreläsningar och workshops.

-Bästa hänget med Life Fun Gänget!


Frågor och svar

Hur blir jag medlem?

Allt sköts smidigt från vår hemsida. Vill du hellre prata med någon av våra coacher för att bestämma vilket av de olika uppläggen som passar dig, kan du maila eller ringa.

Jag är verkligen inte i bra form. Kan jag komma till er ändå?

Då är det perfekt! Du kommer snabbt i form hos oss på Fun Life! Oavsett vilken nivå du är på när du börjar ser du på kort tid resultat och förbättringar. Det finns olika nivåer på passen och alla pass kan övningar anpassas efter dig och dina förutsättningar.

Erbjuder ni personlig träning?

Ja. Du kan alltid anlita oss, som medlem eller inte. Vi hjälper dig med din träning oavsett mål och träningserfarenhet. Vi utgöt noggranna tester av din fysik, kontroll av teknik och samtal anpassar vi träningen till din nivå och förutsättningar.

Kan man gymma själv hos er?

Ja! Det kan du, det finns bokningsbara tider mellan 04.00-23.00, alla dagar i veckan. För aktuella träningstider, vänligen se gruppträningsschema och bokningssystem. Max 3 pers bokade samtidigt.

Har ni barnpassning?

Barnen kan följa med på pass/egen gymträning förutsatt att dom sitter stilla och är under din uppsikt hela tiden. Mammaträning får man ha med sig barn i alla åldrar.

Var parkerar jag bilen?

Vi har 3 timmars parkering med P-SKIVA runt om huset. Men för att främja folkhälsan och ser vi helst om du har möjlighet att gå, jogga eller cykla till oss.

Behöver jag någon erfarenhet eller miniminivå av kondition/styrka?

Nej. Våra coacher är med dig hela tiden och visar dig vad du ska göra. Oavsett vilken nivå du är på när du börjar hos oss så finns det alltid olika nivåer på passen och alla övningar kan anpassas efter dig och dina förutsättningar.

Jag har ett par skador. kan jag få ut någonting av att träna hos er då?

Det beror på skada. Först och främst rekommenderar vi sjukgymnastik hos en fysioterapeut. I samråd med fysio anser vi att många människor har med stor framgång använt sig av funktionell träning för att rehabilitera olika skador. Vägen till långsiktig hälsa är att lära sig rörelser från grunden och att långsamt bygga upp styrka.

Kan hela familjen träna på fun life?

Lägsta ålder för att träna hos oss är 10 år och då tillsammans med målsman/ansvarig på våra SOFT pass eller utomhus. 16 år och äldre kan träna gruppass utan målsman/ ansvarig, ej själv på gym utan målsman tills man fyllt 18 år. För att själv teckna medlemskap ska man vara 18 år gammal. Är man är under 18 år behövs alltid målsmans godkännande.

Har ni reducerade priser?

Ja, vi erbjuder reducerat pris för studenter och pensionärer. Vänligen kontakta oss med intyg så hjälper vi dig igång.

Erbjuder ni träning för nyblivna mammor?

JA! Vi erbjuder mammaträning. Vi bygger upp styrkan kring magen, bäckenbotten, ryggen samt helkroppsövningar för att du ska få ett så komplett träningspass som möjligt. På våra pass blir man stark inifrån och ut, får en fungerande kropp och ökad energi i vardagen. Ta med dig din bebis och träna ihop med andra mammor.