Vår träning

Hos oss på Fun Life kan alla vara med och träna. Vi erbjuder över 40 gruppträningspass i veckan. Du får kontinuitet, variation och ett en unik gruppsammanhållning. Vi är ett community som erbjuder mer än träning, vi anordnar även after workout, fester, happenings, föreläsningar och workshops.

Fun Life står för funktionellt och roligt liv. Vårt mål är att få fler att röra på sig och tycka träning är roligt. Hos oss kommer du hitta glädjen till träningen genom vår variation av träningsupplägg, gruppdynamik och familjekänsla!

GRUPPTRÄNING

Under vår gruppträning så får du som medlem personlig coachning. Din coach peppar dig och instruerar dig genom alla övningar och rörelser. Våra pass är varierade, roliga och utmanande. Vi använder oss av olika redskap som fria vikter, rep, airbikes, rodd/skimaskiner, bollar och mycket annat. Bättre träning får du leta efter!

SOFT 30

Cirkel eller styrka. Perfekt kom igång pass. Vi tränar i ett lugnare tempo och passen är varierade och säkra. Vi anpassar övningarna efter din nivå då passen alltid är ledda av utbildade coacher.

BAS 30

Detta passar dig som tränat tidigare men inte vill köra in i kaklet. Vi tränar i ett lagom tempo och passen är varierade och säkra. Vi tränar styrketräning, rörlighet, balans och kondition.

FYS 30 & 40

Vi tränar i ett högre och mer intensivt tempo. Passen är varierade, roliga och effektiva. Crossfit inspirerat med allt från cirkelträning, styrketräning och kondition.

POWER 60

Vårat längsta och mest intensivt pass. En bra blandning av rörlighet, styrka och kondition

ABS 25

Fokus core och magträning. 25 minuter där vi tränar allt från de inre magmusklerna till de yttre.

STYRKA 60

Ett pass där vi mestadels tränar basövningar så som knäböj, bänkpress, marklyft, drag och pressar. Vi använder oss av skivstänger och fria vikter. Passar dig som vill lyfta tungt.

LUNCHFYS 30

Varierad, smart och snabb träning under lunchen som gör dig stark, pigg och glad. 30 minuters varierad träning där hela kroppen får jobba.

UTEFYS 45

Utomhusträning i Skönviksparken tätt intill Rönninge centrum. Passar dig som vill träna utomhus och vill komma igång med träningen på bästa sätt. Vi tränar cirkelträning och tabata med egen kroppsvikt och även vikter, rep och däck.

MAMMAFYS

Tillfällig paus i schemat

BOOT CAMP BOXEN

På våra olika bootcamps erbjuder vi dig en kick i rätt riktning! Oavsett om det gäller att komma igång med träningen, öka din styrka, få mer muskler, förbättra din kondition eller komma igång efter förlossningen så finns det något för dig. Vi använder redskap som däck i olika storlekar, battlerops, släggor, slädar och mycket annat roligt.

POWERBOX

Utomhusträning för alla där vi under hela passet använder viktväst. Under ledning av välutbildade coacher ger vi dig en allsidig träning. Du kommer att träna muskelstyrka, kondition och uthållighet. Gör dig redo för en förbättring på samtliga av dessa områden! Kvinnor: 6 kg Män: 9 kg

PERSONLIG TRÄNING

Våra PT-pass är perfekt för dig som vill utvecklas lite extra inom din träning. Din tränare utformar ditt upplägg specifikt för dig och dina behov.

GYM

Egen träning är till för alla våra medlemmar mellan kl 04-23 alla dagar i veckan och när vi inte erbjuder några gruppass.

ONLINECOACHNING

Vi hjälper dig där du befinner dig oavsett nivå, förutsättningar och mål. Personligt upplägg både kost och träning.