Vår träning

Hos oss på Fun Life kan alla vara med och träna. Vi erbjuder över 40 gruppträningspass i veckan. Du får kontinuitet, variation och ett en unik gruppsammanhållning. Vi är ett community som erbjuder mer än träning, vi anordnar även after workout, fester, happenings, föreläsningar och workshops.

Fun Life står för funktionellt och roligt liv. Vårt mål är att få fler att röra på sig och tycka träning är roligt. Hos oss kommer du hitta glädjen till träningen genom vår variation av träningsupplägg, gruppdynamik och familjekänsla!

GRUPPTRÄNING

Under vår gruppträning så får du som medlem personlig coachning i mindre grupper. Din coach peppar dig och instruerar dig genom alla övningar och rörelser. Våra pass är varierade, roliga och utmanande. Vi använder oss av olika redskap som fria vikter, rep, airbikes, roddmaskiner, bollar och mycket annat. Bättre träning får du leta efter!

BAS

Detta passar dig som inte tränat på länge/tidigare. Vi tränar i ett lugnare tempo och passen är varierade och säkra. Vi tränar styrketräning, rörlighet, balans och kondition.

FYS

Vi tränar i ett högre och mer intensivt tempo. Passen är varierade, roliga och effektiva. Crossfit inspirerat med allt från cirkelträning, styrketräning och kondition.

STYRKA

Ett pass där vi mestadels tränar basövningar så som knäböj, bänkpress, marklyft, drag och pressar. Vi använder oss av skivstänger och fria vikter. Passar dig som vill lyfta tungt.

LUNCHFYS

Varierad, smart och snabb träning under lunchen som gör dig stark, pigg och glad. 30 minuters varierad träning där hela kroppen får jobba.

UTEFYS

Utomhusträning i Skönviksparken tätt intill Rönninge centrum. Passar dig som vill träna utomhus och vill komma igång med träningen på bästa sätt. Vi tränar cirkelträning och tabata med egen kroppsvikt och även vikter, rep och däck.

MAMMATRÄNING

Vi bygger upp styrkan kring magen, bäckenbotten, ryggen samt helkroppsövningar för att du ska få ett så komplett träningspass som möjligt. På våra pass blir man stark inifrån och ut, får en fungerande kropp och ökad energi i vardagen.

BOOT CAMP BOXEN

På våra olika bootcamps erbjuder vi dig en kick i rätt riktning! Oavsett om det gäller att komma igång med träningen, öka din styrka, få mer muskler, förbättra din kondition eller komma igång efter förlossningen så finns det något för dig. Vi använder redskap som däck i olika storlekar, battlerops, släggor, slädar och mycket annat roligt.

Viktvästarna boot camp

Utomhusträning för alla där vi under hela passet använder viktväst. Under ledning av välutbildade coacher ger vi dig en allsidig träning. Du kommer att träna muskelstyrka, kondition och uthållighet. Gör dig redo för en förbättring på samtliga av dessa områden! Beige viktväst: 6 kg – Grön viktväst: 9 kg

Early Bird Boot Camp

Är du redo för att starta dagen på bästa möjliga sätt? Kom upp på morgonen och riv av ett pass innan alla andra ens har vaknat. Passet är 30-45 minuter, alldeles lagom för att du ska hinna med alla andra morgonbestyr. Den perfekta starten helt enkelt.

PERSONLIG TRÄNING

Våra PT-pass är perfekt för dig som vill utvecklas lite extra inom din träning. Din tränare utformar ditt upplägg specifikt för dig och dina behov.

GYM

Egen träning är till för alla våra medlemmar mellan kl 05-22 alla dagar i veckan och när vi inte erbjuder några gruppass.

KICKNEDGÅNG

Kostrådgivning där vi fokuserar på en fettnedgång och hållbar livsstil. Bli av med envist fett, öka din förbränning, få mer motivationen, ät god mat och få daglig coachning och hjälp för att nå önskat resultat. Det som krävs av dig är att följa våra kostrekommendationer och kommunicera med oss.