Vår träning

Hos oss på Fun Life kan alla vara med och träna. Vi erbjuder över 40 gruppträningspass i veckan. Du får kontinuitet, variation och ett en unik gruppsammanhållning. Vi är ett community som erbjuder mer än träning, vi anordnar även after workout, fester, happenings, föreläsningar och workshops.

Fun Life står för funktionellt och roligt liv. Vårt mål är att få fler att röra på sig och tycka träning är roligt. Hos oss kommer du hitta glädjen till träningen genom vår variation av träningsupplägg, gruppdynamik och familjekänsla!

GRUPPTRÄNING

Under vår gruppträning så får du som medlem personlig coachning. Din coach peppar dig och instruerar dig genom alla övningar och rörelser. Våra pass är varierade, roliga och utmanande. Vi använder oss av olika redskap som fria vikter, rep, airbikes, rodd/skimaskiner, bollar och mycket annat. Bättre träning får du leta efter!

LIFE (NYHET 2024)

Passet som passar alla. Rörlighet som uppvärmning, följt av en styrkedel, därefter lite flås och avslutas med mage.

FYS

Vi tränar i ett högre och mer intensivt tempo. Passen är varierade, roliga och effektiva. Crossfit inspirerat med allt från cirkelträning, styrketräning och kondition.

BAS 30

BAS passar dig som vill komma igång med träningen. Vi tränar i ett lagom tempo och passen är varierade och säkra. Vi tränar styrketräning, rörlighet, balans och kondition.

MAMMAKURS (NYHET 2024)

Kom igång med träningen efter förlossningen. Här tränar vi för att få en stark och hållbar kropp och ge dig de bästa förutsättningarna som nybliven mamma. Du får ta med dig din bebis och träffa andra mammor under kursen.

Efter kursen fortsätter ditt medlemskap till reducerat mammapris för 445kr/månaden. Då kan du träna i gymmet med din bebis och andra mammor eller testa på våra andra pass på kvällstid med välbehövlig EGEN TID! För det är du värd.

POWER 60

Vårat längsta och mest intensivt pass. En bra blandning av rörlighet, styrka och kondition

MOBIL 30 (NYHET 2024)

Här tränar vi mobilitet och rörlighet.

STYRKELYFT 60

Fokus styrkelyft. Här tränar vi antingen knäböj, bänkpress eller marklyft. Vi använder oss av skivstänger och fria vikter. Passar dig som vill lyfta tungt och vill lära dig styrkelyft.

LUNCHFYS 30

Varierad, smart och snabb träning under lunchen som gör dig stark, pigg och glad. 30 minuters varierad träning där hela kroppen får jobba.

UTEFYS 45

Utomhusträning i Skönviksparken tätt intill Rönninge centrum. Passar dig som vill träna utomhus och vill komma igång med träningen på bästa sätt. Vi tränar cirkelträning och tabata med egen kroppsvikt och även vikter, rep och däck.

BOOT CAMP BOXEN

På våra olika bootcamps erbjuder vi dig en kick i rätt riktning! Oavsett om det gäller att komma igång med träningen, öka din styrka, få mer muskler, förbättra din kondition eller komma igång efter förlossningen så finns det något för dig. Vi använder redskap som däck i olika storlekar, battlerops, släggor, slädar och mycket annat roligt.

PERSONLIG TRÄNING

Våra PT-pass är perfekt för dig som vill utvecklas lite extra inom din träning. Din tränare utformar ditt upplägg specifikt för dig och dina behov.

GYM

Egen träning är till för alla våra medlemmar mellan kl 04-23 alla dagar i veckan och när vi inte erbjuder några gruppass.

ONLINECOACHNING

Vi hjälper dig där du befinner dig oavsett nivå, förutsättningar och mål. Personligt upplägg både kost och träning.